2010. december 18., szombat

EDDA MŰVEK 30 ÉVE - ÜNNEP


Kör közepén, elhagyom a várost, gyere őrült, éjjel érkezem, hűtlen, minden sarkon. Bizonyára mindannyiotoknak ismerősen csengenek az említett sorok. Igen, az EDDA  művek egy olyan  miskolci zenekar (első vidékről indult banda, akik országos hírnévre és ismertségre tettek szert) mely generációkon átívelő, a mai napig mindenki számára élvezhető zenét játszik. És hogy mindezt miért írom?

Az első album megjelenésének 30. évfordulóját ünneplő Zenekar a Budapest Sportarénába várja mindazokat a rajongókat, akikkel elkezdték, akikkel folytatták és akikkel még ma is együtt száguldanak turnéról turnéra, fesztiválról fesztiválra.

Az indulás óta eltelt 35 év alatt az Eddások 27 aranylemezt, 2 platinaalbumot, 1 gyémántlemezt gyűjtöttek össze, és Európában is több mint 5 millió eladott lemezük fogyott. Számos videoklipje, koncertfelvétele jelent meg az Eddának, és a 2007-i BS-beli koncertjükről DVD is készült.

A sorrendben 30. albumot bemutató koncerten az Átok&Áldás dalain kívül fölcsendülnek az elmúlt évtizedek legsikeresebb számai is.

A Zenekar szeretettel vár mindenkit december 19-én, a Papp László Budapest Sportarénába, hogy együtt ünnepelhessenek veletek. 

1 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁhhh micsoda koncert! Az utolsó három számra az ülőjegyesek is állva tomboltak! Felcsendültek a 30 év legjobb dalai!
    Legjobb rész: Gömöry+Pataky zongorakísérettel a legszebb lassú számok.
    Az EDDA VAN, VOLT ÉS LESZ!!!

    VálaszTörlés